Ontdek uw mogelijkheden

Welkom wij zijn een ervaren en veelzijdig bouwbedrijf in Hilversum en wij helpen u met plezier aan een mooie renovatie of verbouwing. Wij kunnen u van dienst zijn op de meest uiteenlopende vakgebieden en wij hebben ervaring met een zeer ruim scala aan projecten en werkzaamheden. Als bouwbedrijf hebben wij bijvoorbeeld al veel werk verricht binnen elektra, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, leidingwerk en zelfs hele badkamers en keukens geplaatst. Bovendien leveren wij altijd vakwerk op maat in Hilversum en bieden wij u een onweerstaanbare kwaliteitsprijsverhouding. Bel ons eens op en vraag naar uw mogelijkheden.

Bespaar tijd, geld en moeite

Als bouwbedrijf hebben wij de afgelopen jaren veel verschillende rollen vervuld. Dan weer als stukadoor, dan weer als loodgieter. Onveranderd blijft echter de kwaliteit die onze vakkundig monteurs iedere keer weer leveren. Ook binnen ons timmerwerk. U kunt ons benaderen voor al uw timmerwerk binnen en rondom het huis. Zo kunnen wij een nieuw raamkozijn voor u in elkaar zetten in Hilversum, maar ook een nieuwe deur plaatsen of allerlei andere werkzaamheden op dit gebied. Wij doen hierin niet onder voor een professionele timmerman en wij bieden u ons werk bovendien aan tegen een zeer voordelige prijs. Ook kunt u genieten van de veelzijdigheid van ons bouwbedrijf in Hilversum en direct voor meerdere diensten kiezen. Zo bespaart u uzelf een hoop tijd, geld en moeite in het zoeken naar specialisten voor al deze verschillende werkzaamheden. Voor meer informatie over ons timmerwerk kunt u altijd contact opnemen.

Meer dan een bouwbedrijf

Zoals gezegd kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor een zeer breed scala aan diensten. Zo ook voor al uw werk op het gebied van elektra. Wilt u bijvoorbeeld die oude muffige rommelzolder in Hilversum eens opknappen en hier een gezellige zitplaats van maken met een TV aansluiting en een stereo? Wij helpen u bij het aanleggen van de nodige bedrading en wij zorgen ervoor dat de elektra zo wordt geïnstalleerd dat alles brandveilig is. Wij denken altijd aan uw veiligheid en comfort, want wij zijn meer dan een bouwbedrijf in Hilversum, wij zijn uw partner in al uw klussen in en rondom het huis.

Kijk op de website

Wilt u graag wat meer weten over ons of hebt u interesse in de diensten van ons bouwbedrijf? Kijk dan direct op onze website en neem contact op voor een persoonlijke offerte in Hilversum. Wij helpen u graag als ervaren en veelzijdig bouwbedrijf in Hilversum.