Kies voor vakmanschap op maat

Woont u in de omgeving van Leusden en wilt u binnenkort uw woning grondig gaan renoveren? Moet er een nieuwe badkamer of keuken geplaatst worden? Of wilt u die oude rommelzolder eindelijk eens opknappen en een babykamer voor de kleine op komst laten aanbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en veelzijdig bouwbedrijf dat u kan helpen met al uw klussen in en om het huis. Wij zijn al vele jaren actief en hebben daarom de kennis en gereedschappen in huis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn als bouwbedrijf in Leusden.

Veelzijdig bouwbedrijf uit Leusden

Aangezien wij al vele klussen met veel succes hebben uitgevoerd in de omgeving van Leusden en aangezien wij veel ervaring hebben op zeer uiteenlopende gebieden, kunnen wij u een zeer veelzijdig en professioneel aanbod aan diensten bieden. Zo kunt u op ieder vlak genieten van het beste dat er in de omgeving te krijgen valt. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt van de diensten die wij het vaakst verrichten als bouwbedrijf in Leusden. Deze werkzaamheden zijn in willekeurige volgorde:

  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk
  • Het plaatsen van keukens en badkamers
  • Leidingwerk
  • Elektra

Mocht u echter iets in gedachten hebben dat niet in één van bovenstaande categorieën past, dan betekent dit niet dat wij u niet kunnen helpen. Vraagt u ons bouwbedrijf om hulp, dan zorgen wij voor een passend advies en wij vinden altijd wel een dienst op maat.

Klant staat centraal

Kiest u voor ons bouwbedrijf, dan geniet u niet alleen van een zeer uiteenlopend en veelzijdig aanbod aan werkzaamheden, u kunt ook rekenen op een uiterst klantvriendelijke werkwijze. Wij staan zelfs in Leusden bekend om de klantgerichte manier waarop wij te werk gaan. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze resultaten aan uw wensen voldoen en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom komt een vertegenwoordiger van ons bouwbedrijf in Leusden eerst langs voor een kennismakingsgesprek en gaan wij pas aan de slag zodra u het helemaal eens bent met de plannen. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

M van Dorst uit Leusden?

Wilt u graag wat meer weten over ons bouwbedrijf? Dan kunt u altijd even op onze website rondkijken of even contact opnemen met ons vriendelijke personeel in Leusden. Zij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn als bouwbedrijf in Leusden.