Castle Stones: steengoed

Momenteel is het erg trendy om de natuur in huis te halen. Natuurlijke materialen zien we terug in een heleboel woontrends. Daarom zijn Castle Stones ook zo populair, ze hebben een hele mooie natuurlijke uitstraling. Castle Stones worden enkel geleverd door leveranciers met exclusieve rechten.

Wat zijn Castle Stones?

Castle Stones zijn zeer exclusieve stenen met een historische uitstraling. Het zijn replica’s van stenen uit Vlaamse en Franse landhuizen, kerken en kastelen. Ze zijn met de hand gemaakt. Eerst worden ze gegoten en daarna geperst en beschilderd. Doordat alle stenen met de hand vervaardigd en geverfd worden, is elke vloer die ermee gelegd wordt uniek. De stenen hebben niet alleen een prachtig en uniek uiterlijk, ze zijn ook erg praktisch. Omdat Castle Stones slechts 8 millimeter dik zijn, zijn ze eenvoudig te leggen op vrijwel iedere ondergrond. Ze kunnen zowel op vloeren als op muren worden geplaatst. Door een beschermende toplaag zijn de stenen gemakkelijk te onderhouden is. Daarnaast zijn tegels van Castle Stone zeer sterk, slijt- en kleurvast en ook geschikt voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken of zelfs voor in de tuin!

Castle Stones in uw interieur

Castle Stones voegen iets authentieks, robuusts en luxueus toe aan uw interieur. Omdat ze er in 10 verschillende stijlen zijn zit er altijd een soort tussen naar uw smaak. Of u nu gaat voor een robuuste stijl in de woonkamer of voor een landelijke badkamer, vloeren van Castle Stones passen bij uw woonwensen! Het is echter wel belangrijk om de Castle Stones te kopen bij een leverancier met de exclusieve rechten, alleen dan weet u zeker dat u echte kwaliteitsstenen te pakken heeft. Kijk eens rond voor verkooppunten bij u in de buurt!