Prefab loods bouwen voor uw bedrijf

Voor alle soorten bedrijven een prefab loods bouwen

Heeft u een goedlopend bedrijf, of een bedrijf in ontwikkeling? En heeft u een tekort aan opslagruimte? Dat is zeer herkenbaar. Veel van uw collega-ondernemers beginnen met hun opslag van goederen in een (te klein) schuurtje, kopen er daarna een garage bij, stouwen vervolgens ook nog de bedrijfsbus vol, en ziedaar: hun opslagruimte! Dat is voor de zeer korte periode een soort van oplossing. Maar die oplossing houdt natuurlijk niet lang stand. Voor al die ondernemers die met een opslagprobleem kampen en de opslagmogelijkheden willen uitbreiden, is er de mogelijkheid tot zelf een loods bouwen. U leest er hieronder meer over.

Waarom zelf een loods bouwen?

Voor een loods bouwen, kunt u een architect en een aannemer in de arm nemen die voor u de loods ontwerpen en bouwen. Maar als u het financieel binnen de perken wilt houden, is dat voor uw bedrijfsvoering wellicht wat veel van het goede. Het moet een praktisch proces zijn, en mag bij voorkeur vooral niet te veel in de papieren lopen. Zelf een loods bouwen biedt zeer veel voordelen. Die zijn:

  • Een zelfbouwpakket heeft een zeer degelijk fundament en de montage is eenvoudig
  • U kunt bij een zelfbouwloods kiezen uit tientallen verschillende kleuren
  • U kunt uit verschillende materialen kiezen
  • U stelt zelf uw ideale zelfbouwloods samen

Zelf loods bouwen a.d.h.v. een handleiding

Als u op zoek gaat naar een zelfbouwpakket voor een loods, is het belangrijk dat u er een loods koopt met een montagehandleiding. Een loods bestaat uit vele onderdelen. En met een heldere en uitgebreide handleiding, weet u precies hoe u alle onderdelen kunt monteren. Zo kunt u vrij eenvoudig en efficiënt uw eigen loods bouwen.

Kies de beste uitvoering

Welke uitvoering of afmeting loods u ook zoekt, alles is als zelfbouwpakket te leveren. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer groot en divers. U kunt al een loods kopen vanaf 4 meter breed, 6 meter lang en 2 meter hoog. Geef uw wensen door aan de leverancier en hij zet de loods van uw wensen voor u klaar. Alleen nog ‘even’ in elkaar zetten en u heeft een ideale opslag- en werkruimte. Wilt u ook zelf uw loods bouwen? Het is even een uitdaging, maar het resultaat zal u zeker tot tevredenheid stemmen.

Heeft u ervaring met zelf een loods bouwen? Del ze met ons via het contactformulier.