Vele soorten en toepassingen

Wilt u een of meerdere vloeren of wanden in uw huis in Aalsmeer betegelen? Dan zijn keramische tegels een goede keus. Er is een ruim aanbod van verschillende soorten: wandtegels, vloertegels, keukentegels, badkamertegels en mozaïektegels bijvoorbeeld. Er zijn dus vele varianten en toepassingen. Maar wat zijn keramische tegels eigenlijk en wat zijn hun voordelen? In dit blog geven wij daar antwoord op. Lees snel verder.

Wat is een keramische tegel?

Keramische tegels zijn gemaakt van keramiek en bestaat voornamelijk uit klei en zand. Laagjes klei worden gebakken en geglazuurd en zo ontstaat de keramische tegel. Door het glazuren worden de tegels beschermd tegen vuil en krijgen ze een mooie glans. Met de huidige technologie is het mogelijk om keramische tegels te maken die lijken op hout, beton of natuursteen. De keus is dus ontzettend ruim. Dat betekent dat er altijd wel een tegel is die bij uw wensen en voorkeuren past.

Voordelen keramische tegels

Keramische tegels kunt u plaatsen waar u wilt. De meeste mensen kiezen echter voor de badkamer of keuken. Daar komen zowel de uitstraling als de voordelen het best tot hun recht. Wanneer u kiest voor keramische tegels profiteert u van een groot aantal pluspunten:

  • Grote keuze uit kleur, formaat, reliëf en decoratie
  • Zeer sterk
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer duurzaam
  • Makkelijk schoon te houden.

Uw keramische tegels kopen in Aalsmeer

Bent u overtuigd van de voordelen van keramische tegels en wilt u ze aanschaffen? Ga dan naar een specialist in keramische tegels in Aalsmeer. Daar vindt u een ruim aanbod in allerlei stijlen, kleuren en formaten. Bovendien kunt u er terecht voor informatie, advies en de hulp die u nodig heeft. Heeft u nog vragen over dit artikel? Stel ze dan via ons contactformulier.