Waarom een stalen loods laten bouwen

Bij het bouwen van een loods is het meestal de vraag of u kiest voor een betonconstructie of voor en stalen loods? Maar als het om de kosten gaat, kiezen veel mensen voor een stalen loods bedrijfshal, omdat die op veel vlakken goedkoper is. Meer weten? Lees dan snel verder.

Waarop kosten besparen?

De onderdelen waarop u kosten kunt besparen bij een stalen loods zijn:

  • ontwerp
  • productie
  • bouw
  • afbouw

Eenvoudige sterke stalen constructie

Een eenvoudige constructie kan grotendeels al in de fabriek worden gemaakt. Hierdoor zijn minder arbeidsuren en montagekosten nodig op de bouwplaats. Ook hulpmiddelen als steigers zijn niet nodig, wat het veel voordeliger maakt.

Lichte fundering

Een stalen loods is licht, waardoor lichtere fundering al genoeg is. Daarnaast kan een stalen loods prima worden gebouwd op slechte ondergronden en locaties waar niet veel ruimte is.

Meerdere mogelijkheden en eenvoudig aan te passen

De indeling van een stalen loods kan kort voor de oplevering nog worden gewijzigd. Daarnaast kunnen de gevels en binnenwanden van een loods bij een stalen constructie van elk denkbaar materiaal zijn. Hierdoor kunt u zelf kiezen welk geschikt materiaal u voor de binnenwanden en gevels wilt gebruiken.

Aanpassingen op termijn

Wilt u na verloop van tijd nog wat aan de gevels of wanden van u stalen loods veranderen? Of wilt u het gebouw aanpassen voor een andere invulling dan waarvoor hij is gebouwd? Bij een loods met een stalen constructie is dat geen enkel probleem. Het is bij zo’n loods zelfs mogelijk om de hal eenvoudig uit te breiden. Dit bespaart u niet alleen veel kosten, maar verlengt ook de levensduur van uw stalen loods.

Interesse in een stalen loods?

Heeft u interesse in het (laten) bouwen van en stalen loods? Op internet vindt u veel leveranciers van loodsen. U kunt ook kiezen voor een prefab stalen loods. Dan kunt u gewoon de maat loods bestellen die u nodig heeft en hij staat in een mum van tijd!

Welke soort loods of uitbouw heeft uw voorkeur? Wij zijn heel benieuwd. Laat het ons weten via het contactformulier op de website.