3 soorten naadloze, strakke vloeren

De populariteit van de gietvloer in nieuwbouw groeit enorm. Doordat deze vloeren naadloos gegoten kunnen worden, geven ze een prachtig strakke uitstraling. Er zijn drie soorten gietvloeren voor nieuwbouw, waarmee u de unieke look van uw vloer bepaalt: PU (polyurethaan), Epoxy en de betonlook gietvloer. Elk van deze vloeren heeft zijn eigen kenmerken, karakter en voordelen. Welke dat zijn? Lees meer in dit blog.

PU (polyurethaan) gietvloer

Een gietvloer van polyurethaan kan op vrijwel elke vloer worden toegepast, omdat deze enigszins elastisch is. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet snel scheurt. Voor een net gebouwde nieuwbouwwoning die nog werkt wel zo prettig. De PU gietvloer kan uv-bestendig worden gemaakt. Zo verkleurt hij niet. De vloer kan worden afgewerkt met een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer staat bekend om zijn hardheid. Deze vloer is bijvoorbeeld heel geschikt voor uw garage en in ruimtes waar met hoge hygiëne-eisen rekening moet worden gehouden. Deze gietvloer is erg makkelijk te onderhouden.

Betonlook gietvloer

Deze vloer wordt geroemd als een van de mooiste en modernste vloeren van dit moment. De vloer is een echte eye-catcher en geeft zowel een industriële als chique look. U kunt ook kiezen voor beton ciré, het zogenaamde ‘gewreven’ beton.

7 voordelen gietvloer

Kiest u voor een gietvloer in uw nieuwbouw, dan zult u genieten van de vele voordelen van deze unieke vloer. Wij noemen hier 7 pluspunten:

  • Snel geplaatst
  • Over bestaande ondergrond gegoten
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Beschikbaar in elke kleur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast
  • Slipvast

Gietvloer in uw nieuwbouw laten aanbrengen

Bent u overtuigd van de voordelen van de gietvloer voor uw nieuwbouw? Kies dan een professional om deze te laten aanbrengen. Twijfelt u over het soort gietvloer dat u in uw nieuwbouwwoning wil laten leggen? De specialist weet wat het best bij uw woning en wensen past. Meer weten over gietvloeren? Vermeld het in ons contactformulier.