Wat u moet weten over zwembadverlichting

Heeft u een eigen zwembad of bent u verantwoordelijk voor de exploitatie van één of meerdere zwembaden? Dan weet u dat goede zwembadverlichting essentieel is voor de veiligheid en de zichtbaarheid in het bad. Dat geldt voor zowel een binnenbad als een buitenbad. Vooral ‘s avonds is verlichting van groot belang. De zwemmers zien waar ze zwemmen en u heeft zo ook sneller door wanneer er iets mis is met een van de badgasten. Als het gaat om goede zwembadverlichting, dan hebben we het in dit blog uitsluitend over de moderne LED zwembadverlichting, die is namelijk helder, duurzaam en kostenbesparend.

Voordelen van LED zwembadverlichting

U hebt vast al eens gehoord van LED lampen en LED armaturen voor in huis of een bedrijfspand. Maar er is dus ook LED zwembadverlichting verkrijgbaar. Die verlichting biedt u naast veiligheid in en rondom uw zwembad nog een aantal interessante voordelen. We hebben ze op een rijtje gezet:

  • LED zwembadverlichting in meerdere kleuren
  • Een besparing in uw portemonnee
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Een volledig recyclebaar product
  • Een duurzaam product
  • Gehele installatie bij een gerenommeerd bedrijf

En wist u ook dat u de kosten voor de aanschaf van LED zwembadverlichting al binnen een jaar terug verdiend heeft?

Ruime keuze in zwembadverlichting

Er is overigens een zeer ruime keuze in LED zwembadverlichting. Heeft u een buitenzwembad? Dan kunt u kiezen voor praktische buitenverlichting. Of kies bijvoorbeeld voor floodlights, zodat u meerdere sfeervolle spotjes rond het zwembad heeft. Dat is zeer goed te combineren met de buitenverlichting. Heeft u een binnenzwembad? Dan zijn een aantal goed verlichtende LED panelen een goede keuze. Wij hebben een groot aanbod panelen waar u uit kunt kiezen. Wij adviseren u voor optimale veiligheid en duurzaamheid om te kiezen voor LED zwembadverlichting.

Heeft u meer advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.