4 voordelen van renovlies voor nieuwbouw muren

Twijfelt u welke wandafwerking u wilt voor uw nieuwbouw muren? U kunt uiteraard kiezen voor stucwerk, maar renovlies biedt hetzelfde resultaat met meer voordelen. Bent u benieuwd wat deze voordelen zijn? Wij hebben de 4 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder om erachter te komen waarom renovliesbehang een uitstekende wandafwerking is voor uw nieuwbouw muren.

Renovlies: een voordelig alternatief

Het grootste voordeel van renovlies voor nieuwbouw muren is dat renovliesbehang goedkoop is. Daarnaast is het ook veel sneller aan te brengen dan bijvoorbeeld stucwerk. Omdat de kosten van zowel het materiaal als de arbeidsuren van stucwerk aanzienlijk hoger zijn, is renovlies dus een goede en voordelige keuze voor wandafwerking.

Naadloos, strak en glad

Renovliesbehang is volledig naadloos aan te brengen. U ziet dus geen overgangen tussen de behangrollen op de muur. Renovlies zorgt voor een strakke, gladde wandafwerking van nieuwbouw muren. U krijgt dus hetzelfde resultaat als stucwerk. Sterker nog, deze wandafwerkingen zijn niet van elkaar te onderscheiden.

Renovlies scheurt niet

Renovliesbehang is een sterk materiaal. U zult er geen scheuren in zien. Daarnaast is renovlies stootvast en slijtvast. Ideaal dus voor nieuwbouwwoningen. Omdat nieuwbouwwoningen behangklaar worden opgeleverd, is het namelijk makkelijk om renovliesbehang goed aan te brengen op de nieuwbouw muren. Het is natuurlijk niet voor niets dat zoveel mensen ervoor kiezen om hun muren af te laten werken met dit materiaal.

Verschillende mogelijkheden renovliesbehang

U kunt met renovliesbehang kiezen voor verschillende patronen en motieven. Hierdoor geeft u uw nieuwbouw muren nét een andere uitstraling mee. Maar wilt u liever egale wanden? Dat kan uiteraard ook met renovliesbehang. U bepaalt helemaal zelf hoe uw nieuwbouwwoning eruit komt te zien. Zo wordt uw woning echt uniek!

Wilt u meer weten over renovlies voor nieuwbouw muren? U kunt uw vragen aan ons stellen via het contactformulier.