Start 2021 goed met een nieuwe vloer

Komend jaar zullen we waarschijnlijk in heel veel huizen een COREtec PVC vloer gaan vinden. COREtec PVC vloeren zijn duurzaam, veelzijdig en makkelijk te onderhouden. Dus wilt u binnenkort uw huis opknappen? Start 2021 met een nieuwe PVC COREtec vloer.

Wat is een COREtec PVC vloer?

COREtec PVC is opgebouwd uit vier lagen. De bovenste laag beschermt de vloer en zorgt dat deze lang mooi blijft. Daaronder ligt een duurzame laag vinyl, gevolgd door de stabiele COREtec laag. De onderste laag is gemaakt van kurk. Dit duurzame materiaal isoleert en heeft een dempende werking. Het mooie van COREtec PVC is dat het gemaakt wordt van recyclebaar materiaal zoals bamboe, hout, gebruinde kalk en natuurlijk PVC. Een COREtec PVC vloer is geschikt voor elke ruimte. Het past zelfs in de badkamer of het toilet, want de vloer is volledig waterproof. Bovendien kan COREtec PVC prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Er zijn weinig vloeren zo veelzijdig als de COREtec PVC vloer.

De voordelen van een COREtec PVC vloer

Kiest u voor een COREtec PVC vloer, dan profiteert u van een aantal voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • U kunt de vloer direct over uw oude vloer leggen zonder deze eerst te hoeven egaliseren.
  • De COREtec PVC vloer zorgt vanwege zijn dempende effect voor een goede akoestiek in de ruimte.
  • De vloer is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.
  • Een COREtec PVC vloer is krasbestendig en watervast.
  • De natuurlijke isolatielaag van de vloer is gunstig voor het milieu en voor uw energierekening.

De vloer plaatsen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de PVC COREtec vloer te laten plaatsen door een professionele vloerenlegger. Maar u kunt het ook heel eenvoudig zelf doen! Iedere COREtec vloer heeft namelijk een kliksysteem. Zo legt u thuis zelf uw nieuwe vloer zonder veel moeite of bijzonder gereedschap.

Heeft u al een COREtec PVC vloer thuis? We zijn benieuwd wat uw ervaringen hiermee zijn. Laat het weten en neem contact met ons op.