Elke klus zijn eigen steiger

Bent u van plan te gaan klussen of schilderen in Doetinchem? Wanneer u dat wilt doen aan de buitenkant van een gebouw, is er een grote kans dat u een steiger nodig heeft. Uw werkzaamheden beperken zich immers vaak niet tot de begane grond. Elke klus heeft zijn eigen bijzonderheden. Daarom is het goed om na te gaan wat de klus inhoudt en welke soort steiger u nodig heeft, voordat u een steiger huurt. Lees in dit artikel meer over verschillende soorten steigers.

Traditionele of bijzondere steiger

Voor uw klus in Doetinchem kunt u een traditionele steiger huren. Maar misschien vereisen uw werkzaamheden wel een heel ander soort steiger. Naast de traditionele steiger zijn er nog allerlei andere soorten steigers die u kunt huren, namelijk:

  • Stalen systeemsteiger
  • Ondersteuningssteiger
  • Snelbouwsteiger
  • Alu vloerbekisting TITAN HV
  • Aluminium steiger
  • Trappen toren/huis
  • Bijzondere steigers

Steiger verpakkingen

Wilt u in alle weersomstandigheden doorgaan met de werkzaamheden? Dan kunt ervoor kiezen uw steiger in te pakken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld krimpfolie gebruiken. Zo blijft u droog wanneer u buiten aan het werk bent. Een andere mogelijke steiger verpakking is steigergaas. Met dit gaas verbetert u de veiligheid van de constructie. Personen en gereedschappen vallen immers niet zo makkelijk naar beneden. Denk goed na over het soort steiger verpakking dat u wilt gebruiken. Elke soort heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen.

Zelf een steiger huren

Wilt u voor uw klus een steiger huren in Doetinchem? Neem dan contact op met een bedrijf dat gespecialiseerd is in steigerbouw en steigerverhuur. U wordt geholpen met al uw vragen over het soort steiger en de steiger verpakkingen die u nodig heeft voor uw specifieke klus. Heeft u nog vragen? Stel ze dan via het contactformulier.