Voor een sfeervolle buitenruimte

Wilt u graag een kapschuur in uw tuin? Hiermee tovert u uw buitenruimte om tot een sfeervolle zone. Wanneer u kiest voor de juiste kapschuur, is dit een toevoeging aan uw huis en tuin. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de kapschuur en vertellen u hoe u in 9 stappen een kapschuur bouwt. Lees snel verder.

Voordelen kapschuur

Door een kapschuur te bouwen, creƫert u voor weinig geld extra binnenruimte. Wanneer u ruimtegebrek heeft, is een kapschuur handig om bijvoorbeeld tuingereedschap, apparatuur en bouwmaterialen in te zetten. Ook uw auto en fietsen kunt u er in kwijt. En nog veel meer. Alles wat u in uw kapschuur zet, beschermt u tegen allerlei soorten weersinvloeden. Een goed gebouwde kapschuur maakt uw tuin aantrekkelijker. U verhoogt er de waarde van uw huis mee. Bovendien kunt u er op veel meer manieren van genieten. Een kapschuur hoeft namelijk niet alleen een opslagplaats te zijn. Deze kan dienen als overkapping voor een tuinfeestje, chillruimte voor uw kinderen of serre in koude seizoenen. En u heeft zelf misschien nog wel meer uitstekende mogelijkheden bedacht voor uw kapschuur.

Een kapschuur bouwen in 9 stappen

Wanneer u een kapschuur wilt bouwen, kunt u dat doen in slechts 9 stappen:

  1. Zorg dat u alle benodigdheden bij de hand heeft.
  2. Maak de ondergrond vlak.
  3. Plaats de staanders in een stevige fundering.
  4. Bouw het geraamte.
  5. Plaats het dak.
  6. Leg de dakbedekking.
  7. Bekleed de wanden.
  8. Leg de vloer.
  9. Werk het geheel af.

Werken met een bouwpakket

Wanneer u zelf een kapschuur bouwen wilt, kunt u dit ook doen met een bouwpakket. Hiermee bespaart u tijd en u weet zeker dat de onderdelen in elkaar passen. Vraagt u zich af of u handig genoeg bent om zelf een kapschuur te bouwen, laat deze dan monteren door een expert. Indien u hier meer informatie over wil, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.